Sandra is online Hookers Groningen

Sandra is online Hookers Groningen

Xandraatje

36 jarige vrouw op zoek naar een man uit Groningen

Afkomst Groningen
Postuur Slank
Gewicht 66KG
Lengte 171CM
Ik heb interesse in
  • Anaal
  • Buitensex
  • Facial
  • Kontlikken
  • Ongeremde Sex
  • Orale Sex
  • Standje 69
  • Sex
  • Tongzoenen
  • Kamasutra

Sandra is online Hookers Groningen

Sandra is online Hookers Groningen en staat open voor Anaal, Buitensex, Facial, Kontlikken, Ongeremde Sex, Orale Sex, Standje 69, Sex, Tongzoenen, Kamasutra en nog veel meer.

Hallo mijn naam is Sandra en ik kom uit Groningen en ik ben op zoek naar een man om sex mee te hebben na mijn werk als een van de hookers van Groningen. Lijkt het jou wat om gratis sex te hebben met een echt hooker dan moet je met mij afspreken! Op mijn werk doe ik maar bepaalde standjes met klanten en ik wil thuis dan ook een stuk verder gaan en wat meer liefde in de sex hebben en vandaar zoek ik iemand om dit mee te doen. Ik zoek via deze site omdat ik serieus iemand wil die alleen sex wilt en geen relatie. Ik kom uit Groningen en zoek dan ook iemand in de buurt zodat ik niet ver hoef te reizen. Ik werk variërende uren en het verschild dus elke week wanneer ik tijd heb. Ik sta open voor Anaal, Buitensex, Facial, Kontlikken, Ongeremde Sex, Orale Sex, Standje 69, Sex, Tongzoenen, Kamasutra en nog veel meer. Kom jij mij opzoeken in mijn huisje in Groningen en gaan wij samen vele nieuwe standje en maniertjes uitoefenen in bed? Stuur me gratis een berichtje met wat informatie over jezelf en wat je met mij wilt doen.

contact opnemen